Nieuws: Stagiaire in de praktijk - Tara Vossers
22754
post-template-default,single,single-post,postid-22754,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Stagiaire diëtist

Nieuws: Stagiaire in de praktijk

Wellicht ben je haar al tegengekomen in mijn praktijk. Sinds 3 september loopt Charlotte ten Pas als diëtist in opleiding stage in de praktijk. Haar eindstage duurt tot februari 2019. 

 

Gezien Charlotte zo veel mogelijk ervaring moet op doen in de praktijk, is zij in principe bij elk consult aanwezig. In het begin is haar aanwezigheid meer op de achtergrond, aan het einde van de stage dient zij ook op de voorgrond aanwezig te zijn. Ondanks dat Charlotte een stagiair is, is zij verplicht zich te houden aan alle beroepsgerelateerde eisen waaronder het beroepsgeheim. Graag stelt Charlotte zich kort aan je voor:

Stagiaire in de praktijk: Charlotte ten Pas

”Mijn naam is Charlotte ten Pas, 23 jaar oud en geboren en getogen in Hengelo (Gld.). Sinds vier jaar woon ik in Nijmegen en studeer ik Voeding & Diëtetiek aan de HAN. Ik zit inmiddels in de eindfase van mijn studie en hoop in februari mij een volwaardig diëtist te mogen noemen. 

Sporten is altijd al mijn passie geweest. Ik heb vroeger veel geturnd, maar hield hierbij weinig rekening met mijn voeding omdat de kennis ontbrak. Ik wilde graag meer leren over voeding en ben toen begonnen aan de opleiding Voeding & Diëtetiek. Gedurende de opleiding heb ik veel kennis gekregen over verschillende ziektebeelden en gezondheidsproblemen in relatie tot voeding. Ik zou deze kennis  graag over willen brengen, in de hoop hiermee anderen te kunnen helpen in het bereiken van een gezondere leefstijl of betere sportprestaties. Ik kijk er erg naar uit om het komende half jaar stage te gaan lopen bij Tara.”

Ik wens Charlotte een plezierige en leerzame stageperiode toe!