Praktijkovername per 1 september 2023 - Tara Vossers
23894
post-template-default,single,single-post,postid-23894,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Praktijkovername per 1 september 2023

Per 1 september neemt diëtist Elise Slootman, eigenaresse van diëtistenpraktijk Vitalise, de praktijk over.

9 jaar geleden begon ik (Tara) als afgestudeerd diëtist mijn eigen praktijk. In deze jaren heb ik veel cliënten begeleid, veel stappen gezet in mijn ontwikkeling als diëtist en heb ik hele fijne samenwerkingen opgebouwd. In 2019 zorgde de komst van Anniek ervoor dat er een team van twee diëtisten klaarstond voor onze cliënten, met beide onze eigen specialisaties en kwaliteiten.

Sinds de komst van mijn dochter in 2021 zijn mijn prioriteiten op werkvlak langzaam veranderd. Ik heb meer behoefte aan vrije tijd en tijd met mijn gezin. Dit blijkt lastig in combinatie met een eigen bedrijf. Om deze reden heb ik eind vorig jaar de knoop doorgehakt om de praktijk ter overname aan te bieden.

Na een korte zoektocht kwam ik al snel in contact met Elise. Met dezelfde gemeenschappelijke visie en werkwijze is zij voor mij de perfecte overnamekandidaat. Op de website van Elise is meer informatie te lezen over haar visie en werkwijze.

Per 1 september gaat ”Tara Vossers – (sport)Diëtist & Voedingsprofessinal” over in ”Diëtistenpraktijk Vitalise”. Anniek blijft voor de praktijk van Elise werkzaam. Tevens blijft Elise gevestigd binnen De Bolster en binnen Fysiocentrum Sengers.

Cliënten die onder begeleiding zijn van mij (Tara) zijn inmiddels op de hoogte gebracht van deze ontwikkeling. In overleg met hen zorg ik voor een zorgvuldige overdracht, zodat de collega’s van diëtistenpraktijk Vitalise de begeleiding zonder problemen kunnen overnemen. We hopen op deze manier dat onze cliënten nagenoeg geen hinder ondervinden van de overname.

Ik neem op dit moment geen nieuwe cliënten meer aan, gezien ik mijn lopende trajecten aan het afronden ben. Anniek is tot 16 augustus beschikbaar voor het maken van een afspraak, na die tijd gaat zij met zwangerschapsverlof. Per 1 september komt Lotte de praktijk van Vitalise versterken en houdt zij zowel spreekuur bij De Bolster als ook bij Fysiocentrum Sengers. Nieuwe cliënten kunnen per 1 augustus via de website van Elise een afspraak inplannen, via haar online planningssysteem.

Ik wil via deze weg alle (ex-)cliënten, samenwerkingspartners en verwijzers enorm bedanken voor het vertrouwen, de fijne gesprekken en het moois wat we samen hebben neergezet. Wellicht zien of spreken we elkaar nog. Ik zet mijn carrière verder voort als diëtist in het Slingeland Ziekenhuis.