Plan je afspraak! - Tara Vossers
22660
page-template-default,page,page-id-22660,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Plan je afspraak!

Let op: Wegens naderend zwangerschapsverlof is het op dit moment niet meer mogelijk om een nieuw begeleidingstraject op te starten bij Tara. Het plannen van een vervolgafspraak bij Tara is nog mogelijk tot begin juni. Voor het opstarten van een nieuw begeleidingstraject, plan een afspraak in bij (sport)diëtist Anniek Ketels. Vanwege drukte is de actuele wachttijd op dit moment +/- 3-4 weken.

Ben je nieuw in de praktijk? Welkom!

Plan hierboven gemakkelijk en snel jouw intakegesprek door een klik op de button  ”Maak een eerste afspraak”. Doorloop de stappen en kies een passende datum en tijdstip. Let op: De agenda toont niet altijd alle beschikbare opties. Mail of bel als er geen geschikte optie voor je tussen zit.

Als je een eerste afspraak maakt willen we je graag wijzen op de privacyverklaring en de algemene voorwaarden

Vervolgafspraak inzien of wijzigen?

Via de online agenda kan je de geplande vervolgafspraken inzien en wijzigen. Klik op de button ”Vervolgafspraak maken” en log in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Nog geen gebruikersnaam? Vraag ernaar in de praktijk of neem contact op.