Nieuws: Vanaf 2018 volledige focus op Doetinchem - Tara Vossers
22512
post-template-default,single,single-post,postid-22512,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Nieuws: Vanaf 2018 volledige focus op Doetinchem

Vanwege de groei van de praktijk zijn er op dit moment volop nieuwe ontwikkelingen. Eén van deze ontwikkelingen is dat ik me vanaf februari 2018 volledig ga focussen op de locaties in Doetinchem.

 

Drie jaar geleden ben ik als diëtist gestart met mijn eigen praktijk en sinds december 2016 werk ik fulltime voor mezelf. Iets waar ik ontzettend trots op ben. Ik ben dan ook erg blij dat ik al zoveel mensen heb mogen helpen. Gezien mijn locatie in Doetinchem het afgelopen jaar erg hard is gegroeid, is het voor mij helaas niet meer mogelijk dit langer te combineren met de locatie in Gendringen. Om deze reden heb ik besloten om vanaf 1 februari 2018 de locatie in Gendringen over te dragen aan een andere diëtist / voedingsdeskundige.

 

De komende maanden ga ik samen met de collega’s van Kei-Fit Gendringen op zoek naar een geschikte vervang(st)er. Tot en met 31 januari 2018 draai ik nog spreekuur in Gendringen. Vanaf 1 februari 2018 nodig ik je van harte uit op één van mijn praktijklocaties in Doetinchem, te vinden aan de Edisonstraat 84 en de Doetinchemseweg 17.