Nieuwe collega! - Tara Vossers
23072
post-template-default,single,single-post,postid-23072,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Nieuwe collega Anniek Ketels

Nieuwe collega!

Vanaf aanstaande maandag is mijn praktijk een diëtist rijker. En wat voor één… Maak kennis met mijn nieuwe collega Anniek Ketels!

 

Mijn naam is Anniek Ketels, leuk kennis te maken!

Ik woon in Lichtenvoorde, samen met mijn vriend Arjen. Ik ben zelf gek op sporten. Het liefst sport ik elke dag. Fitnessen, hardlopen of bootcampen, ik vind het allemaal leuk. Tegelijkertijd vind ik ontspanning ook erg belangrijk. Mijn ontspanning haal ik dan ook graag uit yogalessen. Naast sporten, hou ik enorm van gezelligheid. Ik vind het heerlijk om samen te koken of te bakken. Ook het opeten van mijn eigen baksels is een grote hobby. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe recepten die ik lekker maar ook gezond kan maken. En daar hoort ook zeker af en toe zondigen bij. Zo hou ik mijn gezonde basis makkelijker vol!

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in voeding…

Deze interesse werd alleen maar groter toen er vanuit mijn directe omgeving veel mensen bezig waren om af te vallen of gezonder te worden. Uiteindelijk besloot ik om vanuit deze groeiende interesse de opleiding Voeding & Diëtetiek te gaan volgen.

Nadat ik in 2016 mijn diploma tot diëtist behaalde…

Ben ik gestart als voedingsassistente in het UMC in Nijmegen. Later kon ik hier ook als diëtist aan de slag. Echter merkte ik dat mijn hart net iets sneller ging kloppen van de eerstelijns zorg. Om deze reden werk ik sinds mei 2017 bij de thuiszorgorganisatie Vérian.

Naast het adviseren haal ik erg veel voldoening uit het opbouwen van een band met de persoon tegenover me. Ik haal er veel energie uit om samen doelen te stellen en toe te werken naar resultaat. De succesverhalen die hieruit ontstaan zorgen voor een grote glimlach op mijn gezicht. Het is super om te zien dat mensen zich fitter voelen, bepaalde voeding durven of leren te eten en hierdoor beter in hun vel komen te zitten.

In 2018 heb ik de specialisatie…

”Voeding & Diabetes” behaald. Ik heb veel kennis en ervaring bij het begeleiden van deze doelgroep. Tevens vind ik het een leuke uitdaging om mensen met maag- en darmproblematiek, zoals het prikkelbare darmsyndroom (PDS), te helpen. Maar ook bij een te hoog cholesterol, te hoge bloeddruk, overgewicht of ondergewicht kun je bij mij terecht.

Op maandag en woensdag draai ik spreekuur in de praktijk van Tara. Ik heb erg veel zin om vanaf aanstaande maandag aan de slag te gaan!