Lezing: ''Hoe bereikbaar is een gezond gewicht?'' - Tara Vossers
22297
post-template-default,single,single-post,postid-22297,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Hoe bereikbaar is een gezond gewicht?

Lezing: ”Hoe bereikbaar is een gezond gewicht?”

Als u zich heeft voorgenomen om af te vallen, dan heeft u wellicht gekozen voor de sportschool, voedingsvervangers, diëten of bekende afslankmethodes. U bent vol goede moed gestart, alleen het lukt u niet om het vol te houden. Wellicht was dit voor u de zoveelste poging.

In de praktijk blijkt dat veel mensen na een aantal weken weer terugvallen en zelfs in gewicht aankomen. Als u dit herkent, dan nodigen wij u van harte uit om onze lezing bij te wonen op donderdag 15 december. Deze avond nemen Tara Vossers (diëtist) en Hentje Metz (coach) van het Equili® Gezond Gewicht Programma u mee in de mogelijke redenen/oorzaken van eetgedrag en (jarenlange) gewichtsstrijd en wat er voor nodig is om deze vicieuze cirkel te doorbreken. De lezing wordt aangevuld met verrassende tips die u direct, ook in deze decembermaand, kunt toepassen. Na deze avond weet u of een blijvend gezond gewicht ook voor u bereikbaar is en bent u beter in staat hierin de voor u juiste keuzes te maken.

Locatie:   Pand Chiropractie Doetinchem, Doetinchemseweg 17, 7007 CA te Doetinchem
Datum:   15 december 2016
Tijd:         Van 19.30 uur tot 21.00 uur
Kosten:   Aan deze avond zijn géén kosten verbonden. Wij zorgen voor koffie/thee.

U bent van harte welkom. In verband met een beperkt aantal plaatsen vragen wij u zich aan te melden bij Tara Vossers, email: t.vossers@equili.nl, bel 05443 75131 of meld u aan via de contactpagina.