HALLO LEKKER GEZOND! - Tara Vossers
23168
post-template-default,single,single-post,postid-23168,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Samenwerking diëtist en jumbo

HALLO LEKKER GEZOND!

Dagelijks word je geconfronteerd met een oerwoud aan informatie over gezonde voedingskeuzes. De ene hype is nog niet voorbij of de volgende staat alweer klaar. Wij kunnen ons voorstellen dat het hierdoor niet makkelijk is om een gezonde keuze te maken in de supermarkt. Om je hierbij een handje te helpen hebben hebben wij een samenwerking opgestart met JUMBO Doetinchem. 

 

Lekker en gezond eten bereikbaar maken voor iedereen

Jumbo wil lekker en gezond eten bereikbaar maken voor iedereen. Dat doet de supermarkt door haar klanten te laten zien dat gezond eten niet ingewikkeld en/of duur hoeft te zijn. Pieter Hubers is filiaalmanager van Jumbo Doetinchem en zeer blij met de samenwerking: ‘Wij zijn al de goedkóópste supermarkt van Doetinchem.  Door deze samenwerking met Tara Vossers zijn we nu op weg om ook de allergezondste supermarkt van Doetinchem te worden. ‘

Gezond en lekker eten is een keuze

Wij als diëtisten merken dat een gezond eetpatroon voor heel veel mensen niet vanzelfsprekend is. Echter gezond en lekker eten is vaak dichterbij dan je denkt. Het is een keuze en in veel gevallen ook best wel een lastige keuze, maar met onze begeleiding hoef je het niet alleen te doen. Wij staan voor je klaar, zowel in de Jumbo met tips en adviezen als in de praktijk door het geven van persoonlijk voedingsadvies. Wij kijken er naar uit om samen met Jumbo te werken aan een (nog) gezonder Doetinchem.

Wij gaan je helpen!

Om je te helpen bij het maken van een gezonde(re) keuze, vind je vanaf januari 2020 de #Lekkergezond bordjes verspreid door JUMBO. Deze bordjes geven aan welke producten een gezonde(re) keuze zijn en daarmee de kans op chronische ziektes verlaagd. Ben je benieuwd welke voedingsmiddelen het #Lekkergezond bordje hebben gekregen? Check het overzicht hier. Dit overzicht wordt regelmatig gecontroleerd en aangevuld.

#Lekkergezond Supermartkworkshop

Tevens zullen wij vanaf januari 2020 met grote regelmaat de #Lekkergezond Supermarktworkshops gaan organiseren. Een supermarktrondleiding én kookworkshop in één. Met als doel jou nog meer wegwijs te maken in de supermarkt, te leren hoe je etiketten leest en hoe je makkelijk een gezonde maaltijd op tafel kan zetten. Klik hieronder voor meer informatie en om je direct GRATIS aan te melden! Per workshop hebben we plek voor 8 personen. Vol = vol!

Meer info & inschrijven 

 

Wil je liever advies op maat?

Elk mens is uniek en niemand heeft dezelfde behoefte, wensen of voorkeuren. Om deze reden is voedingsadvies altijd maatwerk. Twijfel jij over je voedingspatroon? Wil je graag afvallen, gezonder worden of wil je fabels van feiten leren onderscheiden? Maak gerust een afspraak in onze praktijk in Doetinchem. Wij kijken graag naar een persoonlijk advies, die past bij jouw hulpvraag en wensen. Wist je dat er drie uur voedingsadvies vergoed wordt vanuit de basisverzekering?* Je kan ons mailen (info@tara-dietist.nl), bellen (06-19483223) of een berichtje achterlaten via het contactformulier.

*Klik hier voor meer informatie over de vergoedingen en de tarieven.