Eigen risico op? 100% vergoeding voor (sport)diëtist! - Tara Vossers
22281
post-template-default,single,single-post,postid-22281,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Eigen risico op? 100% vergoeding

Eigen risico op? 100% vergoeding voor (sport)diëtist!

Wil jij nog vóór 1 januari een vliegende start maken met het veranderen van je voedingspatroon? Misschien wil je dit wegens medische redenen of ten behoeve van je sport(prestaties)? Of misschien wil je al een langere tijd gewicht verliezen en heb je besloten om het vanaf 1 januari 2017 compleet anders te gaan doen?

Stel het niet langer uit, maar begin nu! Feestelijke gelegenheden zijn er het hele jaar door, het is juist belangrijk om te leren omgaan met deze gelegenheden in plaats van je doel over de feestelijke gelegenheden heen te tillen. Want dan blijf je het hele jaar aan het tillen. En geloof mij… dat is zwaar, lichamelijk maar ook zeker mentaal. Maak het jezelf gemakkelijk en creëer een balans waarin gezond en ongezond samen kan. Een balans die je dit jaar, volgend jaar maar ook de rest van je leven kan volhouden.

Heb je je eigen risico van 2016 al volledig verbruikt? Dan worden de consulten bij de (sport)diëtist 100% vergoed. De agenda voor december loopt al redelijk vol, maak dus tijdig een afspraak.