Corona virus: belangrijke mededeling over afspraken
23370
post-template-default,single,single-post,postid-23370,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Corona afspraken diëtist mededeling

Belangrijke mededeling door het Corona virus

Door het Corona virus zijn we genoodzaakt om alle afspraken tot en met 5 mei om te zetten in een telefonische of videoafspraak.

De overheid heeft sinds 16 maart jl. ingrijpende maatregelen genomen. Als samenleving hebben we allemaal de verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van het corona-virus te stoppen. Als professionals in de gezondheidszorg pakken we ook onze verantwoordelijkheid. Jouw en onze eigen gezondheid staan bij ons altijd op één. Daarom hebben we het besluit genomen om:

ALLE CONSULTEN TOT EN MET 5 MEI OM TE ZETTEN IN EEN TELEFONISCH OF VIDEOCONSULT (VIA SKYPE).

Je ontvangt persoonlijk bericht

Heb je een afspraak gepland? Dan ontvang je hierover van ons persoonlijk bericht. Je hoeft hier dus niet zelf contact over op te nemen. We hopen op jullie begrip!

We blijven voor jullie klaar staan

Als diëtisten staan we voor een persoonlijk advies en benadering. Het liefst zien we je natuurlijk op één van onze praktijklocaties. Dat is nu helaas tot en met 5 mei niet mogelijk, maar uiteraard blijven we voor jullie klaar staan.

Mail of bel ons

Heb je vragen en/of behoefte aan advies over voeding of behoefte aan een luisterend oor in deze moeilijke en lastige periode? Je staat er niet alleen voor. Ook nu staan we voor je klaar. In goede en in slechte tijden.  Neem contact met ons op en mail of bel ons ⬇️

Tara & Anniek – info@tara-dietist.nl – 06-19483223

Corona afspraken diëtist mededeling