Corona-update: Wij gaan weer (op)starten! - Tara Vossers
23429
post-template-default,single,single-post,postid-23429,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Corona-virus mededeling

Corona-update: Wij gaan weer (op)starten!

Vanaf woensdag 6 mei gaan wij weer (op)starten met fysieke (face-to-face) consulten.

Op 30 april heeft de overheid groen licht gegeven om langzaam de noodzakelijke fysieke zorg weer op te gaan starten. Dus gaan wij vanaf woensdag 6 mei ook weer stapsgewijs aan de slag met fysieke (face-to-face) consulten in de praktijk. Uiteraard staat jouw gezondheid op één. Dus volgen wij een streng hygiëneprotocol en stappenplan. Deze zijn volledig volgens de richtlijnen van het RIVM en VWS.

Voordat we besluiten een face-to-face consult in te plannen voeren we een uitgebreide triage uit. In een triage gaan we na in hoeverre jij of jouw omgeving ziekteverschijnselen hebben. Naar aanleiding van deze triage bepalen we of het verantwoord is om een face-to-face consult uit te voeren.

Heb jij als cliënt binnenkort een afspraak in de praktijk gepland staan? Wij nemen contact met je op over het verloop van de behandeling. Je hoeft dus naar aanleiding van dit bericht geen contact met ons op te nemen. Naast het opschalen van de face-to-face consulten, blijven we uiteraard telefonische consulten uitvoeren en aanbieden. Heb je (nog) geen goed gevoel bij een face-to-face gesprek? Uiteraard hebben wij hiervoor alle begrip. We zorgen dan voor een passende oplossing.

Wil je graag een intakegesprek plannen? Dat kan uiteraard gemakkelijk en snel via de online agenda. Nadat wij je aanmelding hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. We stemmen dan in overleg af of het intakegesprek plaatsvindt in de praktijk of op afstand (telefonisch).

Heb je een vraag naar aanleiding van dit bericht? Neem gerust contact op via: info@tara-dietist.nl of 06-19483223.

Tara & Anniek