Cooling Down: Workshop Sportvoeding TA Effort - Tara Vossers
23249
post-template-default,single,single-post,postid-23249,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Cooling Down: Workshop Sportvoeding TA Effort

Dank voor jouw komst! Leuk dat je op zaterdag 11 januari aanwezig was bij de workshop sportvoeding, speciaal georganiseerd voor de spelers van TA Effort. Hopelijk weet je door de workshop veel meer over gezonde (sport)voeding. Met deze bagage ben jij op voedingsgebied in ieder geval goed voorbereid voor het vervolg van dit tennisseizoen!

 

Via de knop hieronder download je gemakkelijk en snel de powerpoint presentatie. Zo kun je op je gemak de besproken informatie terug lezen. Ook het recept van de zelfgemaakte sportdrank vind je hieronder. Het recept van de energieballetjes vind je hier. Eet en drink smakelijk alvast!

Download presentatie 

 

Download recept voor sportdrank

 

HULP NODIG? WIJ HELPEN GRAAG!

Welke (sport)voedingsvraag je ook hebt, wij zijn er om zowel de ouders als de spelers van TA Effort te voorzien van advies en begeleiding. Met als doel het maximale te halen uit de ontwikkeling als tennistalent! Sportvoedingsadvies wordt vergoed vanuit de basisverzekering voor 3 uur (4 á 6 consulten) per kalenderjaar. Kinderen jonger dan 18 jaar betalen geen eigen risico, voor hen wordt het advies dus 100% vergoed. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak. Je bent van harte welkom op onze locaties in Doetinchem. Daarnaast is het in overleg ook mogelijk om op zaterdag een afspraak te plannen bij Kei-Fit Lichtenvoorde. Zo kan training en advies makkelijk worden gecombineerd!

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Regelmatig schrijven wij artikelen met tips en adviezen over voeding, onder andere voor sporters. Je vindt de artikelen in de nieuwsrubriek. Ook is de praktijk te vinden op Facebook en Instagram.