Cooling down: clinic voeding en fietsen - Tara Vossers
22880
post-template-default,single,single-post,postid-22880,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Cooling down - Met voeding naar de top

Cooling down: clinic voeding en fietsen

Dank voor jouw komst! Leuk dat je er op dinsdag 15 januari in het Wielercafé Doetinchem bij was. Hopelijk weet je door de clinic veel meer over voeding en (sportief) fietsen. Met deze bagage ben jij op voedingsgebied in ieder geval goed voorbereid voor nieuwe uitdagingen. Of dat nu sneller, langer, vaker, hoger of meer fietsen is.

 

Vanwege de hoeveelheid info, kan ik me voorstellen dat je niet alles onthouden hebt. 😉 Daarom vind je hieronder de download van mijn presentatie. Lees het op je gemak allemaal nog eens een keertje door. Door de grote opkomst en een wat haperende printer waren er te weinig recepten om je eigen sportdrank te maken.  Ook dit recept download je hieronder. Vervolgens maak je in vijf eenvoudige stappen je eigen sportdrank. Drink smakelijk! 🙂

Download presentatie  Download sportdrankrecept

 

HULP NODIG? IK HELP JE GRAAG!

Als je naar aanleiding van de presentatie (korte) vragen hebt, stel ze gerust per e-mail of via Whatsapp (06-1948 3223). Durf te vragen! Eenvoudige vragen beantwoord ik gratis. Bij een uitgebreider antwoord, diepere analyses of een voedingsadvies op maat, help ik je graag door een individueel sportvoedingsadvies. Je ontvangt een volledig op maat gemaakt advies passend bij jouw sportpatroon, eetgewoonten en leefvoorkeuren. Samen gaan we voor succes! Lees via één van onderstaande buttons meer over mijn visie en werkwijze voor sportvoedingsadvies en/of maak direct (online) een afspraak.

Meer over voedingsadvies   Afspraak maken

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Regelmatig schrijf ik artikelen met tips en adviezen over voeding onder andere voor sporters. Bezoek regelmatig mijn website om jouw kennis over sportvoeding up to date te houden. Je vindt de artikelen in de nieuwsrubriek. Ook ben ik te vinden op Facebook en Instagram. Volg mij om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste artikelen.

Ook het Wielercafé Doetinchem is op social media te vinden. Volg ze via Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en activiteiten. Als terugblik vind je hieronder nog een tweetal berichten van het Wielercafé Doetinchem over de clinic. Tenslotte heeft het Wielercafé ook nog een nieuwsbrief. Abonneer je via deze link op hun nieuwsbrief.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Met gewicht de berg op. Zo heurt het volgens sportdiëtist @taravossers_dietist #wielercafé #doetinchem #sportvoeding

Een bericht gedeeld door Wielercafé Doetinchem (@wielercafedoetinchem) op